10 ANSON ROAD, #12-08, INTERNATIONAL PLAZA +65 83886770 周一至周五10:00-19:00(法定节假日除外)

关于达富资本(老)

为什么选择我们

你在财富管理之路上的最佳伴侣

诚信如金

TAFOS成立超过10年,服务客户很多,相信我们是非常可靠的。TAFOS成立超过10年,服务客户很多,相信我们是非常可靠的。

Independent Staff

Highly Skilled Experienced Consultants Deliver Solutions to a variety of Businesses and Organizations

专业的团队

我们的服务团队是来自各个领域的专业人士,包括银行、会计师事务所秘书协会、政府事务等领域,可以为客户提供最合理可行的方案建议。

Customer Relationship

Customer Relationship is our top priority. We help every one of our client to achieve success in their goals

创新的一站式服务

TAFOS提供创新的一站式服务,包括移民方案推荐,个人及公司理财规划,公司秘书/会计/审计/法律咨询服务,以及相关增值金融服务。

Planning & Strategy

We Develop Action plans and Strategies that are Realistic and designed to Achieve core results.

关于达富资本Tafosd

TAFOS Capital 达富资本立足国际金融中心新加坡,为新加坡本地和国际客户提供公司运营支持和个人及家庭财富管理一站式综合服务。我们(包括联营公司)持有新加坡ACRA(新加坡会计与企业管理局)和MAS (新加坡金融管理局) 相关牌照,在新加坡政府监管环境下,提供所述的专业服务。

除了优秀的联合创始人外,TAFOS的专业服务团队还有资深投资组合经理、认证的会计师、秘书协会会员、税务师和审计师等超过20名顾问。

Need a Consultant for Your Business?

Need a Consultant for Your Business? Feel Free to Contact one of our Agent or Consultant we are here to help you out.